tisdag 12 februari 2013

Kyckling och paprika under currytäcke

Man kan byta ut kokoksmjölken mot färskost light ;)
Jag lagar ganska stora måltider pga att jag fryser in resterna.
Resterna äts sedan på slutet av månaden!


  • Kycklingfilé, 6 st.
  • Paprika, 2 st (färg efter smak)
  • Kokosmjölk, 2 burkar
  • Santa Marias "Paneng red curry spice mix", 2 påsar.
  • Salt
Sätt igång ugnen på 225 grader.

Rensa och skär filéerna i bitar. Lägg i en ugnsform och salta. 
























Strimla paprikan grovt och lägg på kycklingen.
























Vispa kokosmjölken med kryddmixen tills den blir slät, häll sedan ni formen.
























På med folie, för att det ej ska dunsta i ugnen.
Låt stå i ca 70 min, men kolla gärna under tiden ifall det blir klart tidigare.
























Serveringsförslag: blomkål, vintersallad och haricot verts.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar