torsdag 18 oktober 2012

Gräddstuvad pyttipanna

 Enkelt recept av lite rester.

  • Köttfärsbiffar
  • Falukorv
  • Kall kokt potatis
  • Lök
  • Milda Mat Grädde
  • Kött & Grillkrydda
  • Salt & Svartpeppar


Börja med att skära och steka biffarna, korven, potatisen och löken var och en för sig tillsammans med salt och peppar. Detta för att ingredienserna har olika stektid. Jag brukar göra ren stekpannan mellan och hälla i nytt steksmör så att det i fastnar.

Här steker jag potatisen. När den är klar läggs den i kastrullen bakom,
tillsammans med den stekta korven.























Stek sedan allt tillsammans.























Häll i grädden.























Krydda rikligt med denna krydda!























Småkoka under några minuter.























Servera med rödbetor och knäckemacka! Sluuuurp!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar